#C2010-555 study guides

Click Here to Submit Your Article

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

Question: 1

 

 A company has a requirement to report on actual labor hours, materials, services and tools used as work progresses on a work order. What is the earliest point in the basic life cycle a user can start reporting?

 

A. APPR

B. COMP

C. WMATL

D. WAPPR

 

Answer: A       

 

Explanation:

Reference:

http www-01 ibm com/support/docview.wss?uid=swg21683844

 

 

Question: 2

 

A vendor requires a payment of 20% of the purchase price when the purchase order (PO) is sent and the company wants to withhold of the payment until 90 days after receiving the item before final payment is made.

How would this be accomplished'?

 

A. A Purchase Requisition would be created and three invoices would) be generated via the invoicing application One invoice tor 20%. one for 60% and one for 20%

B. A Price Contract would be created with a payment schedule with an invoice of 20% at the time the PO is Approved, an invoice of 60% at the time the item is received and another invoice for 20% 90 days after receipt.

C. A Blanket Contract would be created with a payment schedule with an invoice of 20% at the time the PO is Approved, an invoice of 60% at the time the item is received and another invoice for 20% 90 days after receipt

D. A Purchase Contract would  be created with a payment schedule with an invoice of 20% at the time the PO is Approved, an invoice of 60% at the time the item is received and another invoice for 20% 90 days after receipt

 

Answer: D       

 

Question: 3

 

A company wishes to group its location records into a hierarchy to assist users in searching for assets. How can this be accomplished?

 

A. Location Groups can be created and LIVE locations added

B. Locations can be linked by using the Related Records tab in the Locations application.

C. Location records will need to be added to a network and can only include locations with an ACTIVE status.

D. Location records need to be added a system and can only include locations with an OPERATING type.

 

Answer: D       

 

Question: 4

 

A company has assets at multiple locations that require maintenance There is a requirement to have a single work order with charges rolled up to a single GL account.

How can that be achieved?

 

A. Create a task work order for each asset

B. Create a child work order for each asset

C. Add a job plan that has the assets associated

D. Add the assets in Multiple Assets, Locations and CIs

 

Answer:  B       

 

Question: 5

 

A company wants to create a rotating (serialized) tool to issue to a Labor or Work Order. Which of the following tasks are necessary?

 

A. insert new record in the Tools application, check the Rotating checkbox, add to Storeroom

B. insert new record in the Stocked Tools application, check the Rotating checkbox, add to Storeroom

C. insert new record in the Item Master application, check the Rotating checkbox, add the record to Tools application.

D. insert new record in the Item Master application, check the Rotating checkbox,add the record to Stocked Tools application.

 

Answer: A       

 

Question: 6

 

An administrator has a requirement to create 44 new assets that each share a common configuration Which application can do this with a single action?

 

A. Assets

B. item Master

C. Classifications

D. Asset Templates

 

Answer: D       

 

Question: 7

 

A user belongs to two non-independent security groups, Group A and Group B Group A has a purchasing limit of 37000 and Group B has a purchasing limit of $8000.

What is the purchasing limit of a user who belongs to both security groups?

 

A. $7000

B. $8000

C. $15000

D. $56000

 

Answer: B        

 

Question: 8

 

What costing method should be used if the receipt cost of items that are the newest in stock is required?

 

A. LIFO

B. FIFO

C. Average

D. Standard

 

Answer: A   

 

Question: 9

 

Which report option provides multiple access points for an end user to run reports including the toolbar shortcuts of Browser View, Direct Print. Direct Print with Attachments and direct access from application dialogs including Work Order Status Change and Inventory Reorder?

 

A. ERI BIRT

B. Cognos

C. SQL

D. Server

 

Answer: B       

 

 

Category: