Cykelställ - Spela Säkert Och Klar Att Använda

Click Here to Submit Your Article

Cykelställ vägg står är den nya revolutionerande alternativ för bättre hantering av cyklar. Dagens med många mönster och texturer, dessa bestånd är en ny kärlek till alla våra cyklister.
 
Bortsett från de exceptionella strukturer och förmåner, garage cykel står har en stor fördel jämfört med andra lagringsenheter som cykelkrokar, cykelhissar och ställningar. Nu, någon skulle undra vad denna fördel är. När du använder ett cykelställ för att lagra din cykel är alltid redo för dig att använda. Helt enkelt glida din cykel däck ur stativet och ger dig iväg.
 
Detta utsökt kvalitet gör dessa står en oemotståndlig val för alla som planerar att åka mycket ofta och fungerar också som den bästa lösningen om du har barn som alltid hoppa på och av sina cyklar. Det finns ingen lyft så unga och gamla kan använda en cykelställ.
 
Naturligtvis har flera anläggning cykelförvaring är ett annat win-win situation för dig när äga någon av dessa garage cykelställ idéer. Du kan ha den stå upp mot väggen i garaget och använda ena sidan av stativet (typiskt rymmer 2 eller 3 cyklar). Eller så kan du ha cykeln stå ute i det fria och utnyttja båda sidor av stativet om du har fler cyklar.
 
Det bästa är att dessa bestånd tenderar att hålla cyklarna tillräckligt långt isär att de inte kommer att beröra och repas eller bucklig. Om du vill att ytterligare skydda dina cyklar från att oavsiktligt röra du kan parkera en med framdäcket för stöd och nästa över använda bakdäcket, sprider detta cyklarna och lämnar mer utrymme i mellan.
 
Falco Street Furniture lämnar dig med en enorm mängd cykelställ lösningar som bäst passar din garage och ge dig den ultimata fördel att göra det bästa av det. En rekommendation är att få en cykel stå med en solid och bred bas i stället för att köpa en hopfällbar cykel stativ. Folding står har en tendens att kollapsa på sig när du trycker din cykeldäck i dem. Det finns inte mycket fördel för en hopfällbar stil cykelställ som du inte normalt behöver vika den och lagra den.
 
I fall du har mountain bikes att lagra, så borde det hållas i minnet att bredden av berget cykeldäck är bred. Därför är det viktigt att stativet du köper kan rymma ett däck av minst 2 och 1/4 inches.
 
Du kommer sugen att din cykel lätt står upp fint med bara en del av däcket som stöds.
 
Cykel står är bekvämt sätt att lagra din cykel men det finns många andra prisvärda och praktiska idéer som finns i katalogerna av Falco Street Furniture. Massor av bilder och idéer!
 
Om du också letar efter sätt att lagra flera cyklar, sedan undersöka bekvämligheten med Falco Street Furniture.

Category: